Advanced Open Water Diver

Scafandru Avansat de Apa Deschisa

In cadrul acestui curs va veti aprofunda cunostintele din domeniul scufundarilor. Acest curs va va duce spre adancimi. Veti face 5 scufundari, din care cel putin una la o adancime mai mare de 18 metri. Pe timpul unei alte scufundari vom dezbate si exersa problematica navigarii subacvatice. Celalalte 3 scufundari vor fi si ele dedicate fiecare unei tematici aparte, tematica menita sa va imbogateasca cunostintele din domeniul scufundarilor.

Printre cele mai interesante se numara: scufundarile la epava, cele de noapte, fotografierea subacvatica si scufundarile cu aer imbogatit (  enriched air - amestec de respirat care contine mai mult de 21% oxigen ).

Certificarea la acest nivel nu presupune un examen teoretic ci doar sustinerea probelor practice si completarea chestionarelor de evaluare a cunostintelor.

Scafandrii avansati pot face scufundari pana la o adancime maxima de 30 de metri iar cei care urmeaza cursurile de specialitate pentru brevetul de scafandru de adancime ( deep diver ), pana la 40 de metri ( aceasta este si limita maxima de adancime pentru scufundarile recreationale ).

 

Detalii

Mai multe despre...

Curs valutar BNR